torsdag 12. september 2013

Vi skal på ørkenrally!

Yep, du hørte riktig! Vi skal på ørkenrally i Namibia i begynnelsen av juli 2014. Har du lyst til å være med? Selve rallyet - Koës Pan Rally - foregår utenfor den lille ørkenbyen Koës (alle vet vel hvor det er, ikke sant?) første helgen i juli. Det er et rally med relativt løs snipp. Selve rallyet (fredag) er overkommelige 150 kilometer i en relativt flat løype. Lørdag er såkalt «fun day» med drag race (også for offroad-sykler), hillclimbing (that´s us) og sanddyneklatring (vi kan være med der også!). Koës ligger i utkanten av Kalahari-ørkenen, ikke langt fra den kjente metropolen Keetmanshop. Sanddynene i området er drøyt 300 meter høye, og kan by på morsomme utfordringer ;-)

Turen er foreløpig på planleggingsstadiet. Avreise blir en drøy uke før første helg i juli. Vi planlegger noen dager med relativt sivilisert offroad-kjøring i det fantastiske landskapet, før rallyet. Og muligens noen dager etter at rallyet er ferdig. Vi trenger muligens å få tøyd ut noen muskler før vi drar hjemover igjen.

Noen presiseringer: Dette er ikke et verdensmesterskap. Det er upretensiøst og morsomt. Om du ikke vil delta i rallyet eller på lørdag er det også helt OK. Vi kan love mye moro, camping, leirbål og mye sosialt. Og mest sannsynlig: Du kommer til å gå på snørra i sanddynene. Garantert!

Høres det interessant ut? Ta kontakt med Claus på claus ætt mc-reiser dått komm, eller på 908 92 451 for å være med på årets happening.

Mer om rallyet finner du her:
http://stories.namibiatourism.com.na/blog/bid/302524/The-Koës-Pan-Rally



Pasted Graphic 2


Pasted Graphic 3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar